. Candy bar Traditional

Acest candy bar delicios conține:

      • Mini prăjituri Choux a la Creme – Prăjituri delicate si ușoare (crema de vanilie si avelina de frișcă naturală din smântâna);
      • Mini prăjituri Amandine cu Cacao– prăjituri delicioase preparate pe blat de cacao, bine însiropat, având un strat de crema de frișca naturala si ciocolata, decorate cu fondant de cacao;
      • Mini prăjituri Amandine cu Cafea solubila – Prăjituri delicioase preparate pe blat de cacao, bine însiropat, având un strat de crema de frișca naturala, cafea solubila si ciocolata, decorate cu fondant de cafea solubila;
      • Mini prăjituri Indiene – Un desert minunat, cu frișca naturala. Sunt finisate cu fondant de cacao;
      • Mini prăjituri Cabane – Sunt preparate din foi Doboș si crema de ciocolata. Sunt glasate in ciocolata delicioasa;
      • Mini eclere cu frișca naturala – Sunt preparate din aluat opărit, cremă lejeră de vanilie si frișca naturala din smântâna;
      • Mini prăjituri Krantz – preparate pe un blat de cacao însiropat, cu crema de frișca naturala din smântâna. Sunt glazurate cu alune griate;
      • Picromigdale – Cele mai bune picromigdale ! – Fursecuri – specialitate Casandra;
      • Mini tarte cu fructe – Sunt prăjituri delicioase si hrănitoare, preparate după o rețeta tradiționala, umplute cu multa crema de vanilie si finisate cu fructe proaspete;
      • Vișine glasate in ciocolata – Sunt preparate din fondant de bombonerie si vișine in alcool. Bomboanele sunt glasate in ciocolata – Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional;
      • Bomboane mini Joffre – poarta denumirea după generalul francez Joseph Jacques Césaire Joffre – Sunt preparate din diferite tipuri de ciocolata;
      • Bomboane Carpați – sunt preparate din ciocolata pentru bombonerie, coji confiate de portocale, stafide si miez de nuca – Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional;
      • Bomboane fondante asortate – Sunt preparate din fondant pentru bombonerie, miez de nucă, esențe si culori diferite – Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional;
      • „Regina prăjiturilor” – Mini savarine – Sunt preparate după o rețeta  tradiționala, pufoși si foarte bine însiropate, cu avelina generoasa din frișca naturala din smântâna;
      • Mini prăjituri Doboș – Sunt preparate din foi Doboș si crema de ciocolata – Un deliciu tradițional;
      • Mini eclere –  sunt preparate din aluat opărit si pufos, cu o cremă lejeră de vanilie, acoperite cu o crustă bogată de fondant;
      • Mini prăjituri Boema –  prăjituri realizate dintr-un blat însiropat de cacao, cu crema fina ganache, realizata din frișca naturala din smântâna si ciocolata fina. Sunt finisate cu fondant de cacao si avelina de frișca naturala din smântâna;
      • Mini prăjituri Excelent – preparate dintr-un blat de cacao și cremă de cacao în multe straturi, totul în glazură de ciocolată delicioasa. Un deliciu tradițional;
      • Mini amandine albe – Prăjituri delicioase preparate pe un blat alb pufos, bine însiropat, având un strat de crema de ciocolata alba. Sunt finisate cu fondant;
      • Mini Casandra Bezea – Sunt prăjituri delicioase de casa, cu glazură de bezea și nuci – specialitate Casandra!

Info:
*Candy Bar-ul din imagine este pentru ~ 100 de persoane

*imaginile sunt cu titlu de prezentare

*la cerere, candy bar-ul se poate personaliza

*va rugam sa lansati comanda cu minim 2 saptamani inainte

Va rugam selectați cantitatea dorită și apoi apăsați butonul Adăuga în coș.

Totalul produselor candy bar-ului se actualizează automat, in funcție de cantitate selectată.

lei

  • * 

    • 1100 lei
    • 2100 lei

Descriere

Acest candy bar delicios conține:

      • Mini prăjituri Choux a la Creme – Prăjituri delicate si ușoare (crema de vanilie si avelina de frișcă naturală din smântâna);
      • Mini prăjituri Amandine cu Cacao– prăjituri delicioase preparate pe blat de cacao, bine însiropat, având un strat de crema de frișca naturala si ciocolata, decorate cu fondant de cacao;
      • Mini prăjituri Amandine cu Cafea solubila – Prăjituri delicioase preparate pe blat de cacao, bine însiropat, având un strat de crema de frișca naturala, cafea solubila si ciocolata, decorate cu fondant de cafea solubila;
      • Mini prăjituri Indiene – Un desert minunat, cu frișca naturala. Sunt finisate cu fondant de cacao;
      • Mini prăjituri Cabane – Sunt preparate din foi Doboș si crema de ciocolata. Sunt glasate in ciocolata delicioasa;
      • Mini eclere cu frișca naturala – Sunt preparate din aluat opărit, cremă lejeră de vanilie si frișca naturala din smântâna;
      • Mini prăjituri Krantz – preparate pe un blat de cacao însiropat, cu crema de frișca naturala din smântâna. Sunt glazurate cu alune griate;
      • Picromigdale – Cele mai bune picromigdale ! – Fursecuri – specialitate Casandra;
      • Mini tarte cu fructe – Sunt prăjituri delicioase si hrănitoare, preparate după o rețeta tradiționala, umplute cu multa crema de vanilie si finisate cu fructe proaspete;
      • Vișine glasate in ciocolata – Sunt preparate din fondant de bombonerie si vișine in alcool. Bomboanele sunt glasate in ciocolata – Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional;
      • Bomboane mini Joffre – poarta denumirea după generalul francez Joseph Jacques Césaire Joffre – Sunt preparate din diferite tipuri de ciocolata;
      • Bomboane Carpați – sunt preparate din ciocolata pentru bombonerie, coji confiate de portocale, stafide si miez de nuca – Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional;
      • Bomboane fondante asortate – Sunt preparate din fondant pentru bombonerie, miez de nucă, esențe si culori diferite – Specialitate bombonerie Casandra – Un deliciu tradițional;
      • „Regina prăjiturilor” – Mini savarine – Sunt preparate după o rețeta  tradiționala, pufoși si foarte bine însiropate, cu avelina generoasa din frișca naturala din smântâna;
      • Mini prăjituri Doboș – Sunt preparate din foi Doboș si crema de ciocolata – Un deliciu tradițional;
      • Mini eclere –  sunt preparate din aluat opărit si pufos, cu o cremă lejeră de vanilie, acoperite cu o crustă bogată de fondant;
      • Mini prăjituri Boema –  prăjituri realizate dintr-un blat însiropat de cacao, cu crema fina ganache, realizata din frișca naturala din smântâna si ciocolata fina. Sunt finisate cu fondant de cacao si avelina de frișca naturala din smântâna;
      • Mini prăjituri Excelent – preparate dintr-un blat de cacao și cremă de cacao în multe straturi, totul în glazură de ciocolată delicioasa. Un deliciu tradițional;
      • Mini amandine albe – Prăjituri delicioase preparate pe un blat alb pufos, bine însiropat, având un strat de crema de ciocolata alba. Sunt finisate cu fondant;
      • Mini Casandra Bezea – Sunt prăjituri delicioase de casa, cu glazură de bezea și nuci – specialitate Casandra!
Produse realizate tradițional si de calitate!

Info:
*Candy Bar-ul din imagine este pentru ~ 100 de persoane

*imaginile sunt cu titlu de prezentare

*la cerere, candy bar-ul se poate personaliza

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „. Candy bar Traditional”