Print

In anul 1960 se ia decizia ca in centrul Bucureștiului sa se creeze o unitate cu mare capacitate de producție care sa deservească populația cu produse de patiserie si cofetărie.

Datorită părerilor pozitive primite din partea clienţilor mulțumiți de calitatea produselor de patiserie si cofetărie, unitatea avea sa devina un punct de reper prin folosirea rețetelor de casa, calitative si naturale. Unitatea se numea “Polar”. Acesta denumire avea sa se schimbe, când in anii `80 s-a luat decizia ca unitatea sa-si diversifice oferta si cu alte produse de alimentație publica, unitatea de producție capatand numele „Vanatorul”.

Ani de-a rândul, unitatea a fost foarte apreciata datorita produselor proaspete, calitative si naturale, remarcându-se in mod deosebit cremșnitul – rețeta originala –, pateul cu brânza, pricomigdalele si frișca naturala.

Dupa anul 1990, se face pasul către noile structuri democratice si a luat ființa una din primele societati comerciale din Romania, cunoscuta sub denumirea de “Patiseria Sanda” – nume derivat de la fondatorul acestei societati.

Continuând cu folosirea reţetelor tradiţionale, clienţii sunt întâmpinați si azi la punctul de desfacere, situat în B-dul. Magheru nr. 32-36, sector 1, Bucureşti (Piața Romana), de mirosul îmbietor al merelor coapte, a savarinelor delicioase sau a cozonacilor aburinzi gata scoşi din cuptor, toate produsele fiind realizate in laboratorul propriu de patiserie si cofetărie.

Personalul nostru calificat are o experiența bogata in domeniu iar principala caracteristica este ca acestea nu sunt obținute in serie. Produsele de patiserie si cofetărie se lucrează manual, numai cu ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, fara coloranți sau conservanți chimici.

In prezent, sub denumirea de Patiseria Casandra, prin intermediul site-ului www.suntdelicioase.ro, oferim clienţilor diverse sortimente de: torturi, prăjituri, mini-prăjituri, patiserie, mini-patiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci, turte, precum şi comenzi personalizate.

In conformitate cu Regulamentul European privid Informarea Consumatorilor despre produsele alimentare va informam ca unitatea noastra foloseste ingrediente care pot provoca alergii, precum gluten, amidon, grasimi hidrogenate, nuca, alune, oua, lapte, cereale care contin gluten sau seminte de susan. Cozonacii sau alte produse ce contin nuci, pot contine si coji de nuci.

Colorantii alimentari pot afecta negativ activitatea si atentia copiilor!